Ettevõtte liikmete haldamine

Sliptree võimaldab anda samale ettevõttele juurdepääsu mitmele meeskonnaliikmele. Igal liikmel on roll, mis määrab, mida ta näeb ja teha saab. Täielik rollide ülevaade on artiklis Liikmete rollid ja õigused.

Uue liikme lisamine

  1. Ava Ettevõtte seaded → Liikmed.
  2. Klõpsa nupul Lisa liige, sisesta inimese e-posti aadress ja vali roll.
  3. Inimene saab e-postile kutse. Kui tal Sliptree kontot veel ei ole, palutakse see kutse vastuvõtmise käigus luua.

Teisi liikmeid saavad kutsuda, eemaldada või nende rolli muuta vaid omanik ja haldur.

Liitumistaotlused

Ettevõttega liitumist saab ka ise taotleda. Nii juhtub siis, kui keegi proovib lisada Sliptreesse ettevõtet, millel on sama registrikood kui sinu ettevõttel, sest igal ettevõttel saab Sliptrees olla ainult üks konto. Omanikud saavad selle kohta e-kirja ja taotlus ilmub lehel Liikmed jaotisse Ligipääsutaotlused.

Vajuta Kinnita, vali avanevas aknas roll ja kinnita. Taotlusest keeldumiseks vajuta Keeldu. Kinnitamiseks peab sinu paketis olema vaba liikmekoht, nagu kutse saatmisel.

Kui äriregister näitab taotlejat ettevõtte seadusliku esindajana, on see taotluse juures kirjas. Sellisel juhul saab ta halduri õigused automaatselt 7 päeva pärast taotlemist, kui sa taotlust varem ei kinnita. Sellisest taotlusest keelduda ei saa, nii et kui see inimene ei tohiks ligipääsu saada, võta meiega ühendust.

Kutse tühistamine

Kuni kutset ei ole vastu võetud, saab omanik või haldur selle samast liikmete loendist tühistada. Pärast kutse vastuvõtmist muutub inimene tavaliseks liikmeks ja teda saab hallata nagu iga teist liiget.

Liikme rolli muutmine

Ava liikme kõrval olev menüü (kolme punktiga nupp) ja vali uus roll. Valikus on kõik saadaolevad rollid — haldur, liige, vaataja ja müügiesindaja — ning juurdepääsu saab ka täielikult tühistada.

Uus roll hakkab kehtima kohe, kui liige rakenduse järgmine kord uuesti laeb.

Liikme eemaldamine

Samast kolme punktiga menüüst vali Eemalda juurdepääs. Liige kaotab ettevõttele juurdepääsu kohe, kuid tema kasutajakonto jääb puutumata ja ta saab endiselt sisse logida teistesse ettevõtetesse, kuhu ta kuulub.

Kui eemaldad müügiesindaja, tasub enne või pärast eemaldamist tema kliendid kellelegi teisele üle anda. Massilise ümbermääramise sammud leiad artiklist Müügiesindajad ja klientide määramine.

Still need help? Contact Us Contact Us